nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Alex Agnew op festivalwei Werchter

Alex Agnew was de eerste Vlaamse comedian die in het Sportpaleis in Antwerpen optrad voor een publiek van meer dan 20.000 mensen. Nu ziet hij het nog iets groter: op 18 juni staat hij als allereerste comedian met zijn solovoorstelling ‘Wake Me Up When It’s Over’ op de festivalwei van Werchter en dit voor een staand festivalpubliek van maximum 60.000 mensen.

“2021 had een feestjaar moeten zijn voor Alex Agnew. In 2011 vierde hij tien jaar op het podium met “Larger Than Life: The best of Alex Agnew 10 years live on stage” in een 5 keer uitverkocht Sportpaleis te Antwerpen. Iets wat geen enkele comedian hem ooit voordeed. In 2021 zou hij 20 jaar op het podium vieren, maar er kwam een klein pandemietje voorbij en de gevolgen voor de cultuur- en evenementensector zijn helaas bij iedereen bekend.

Over naar 2022: Alex Agnew wordt 50 jaar! Om de pijn van de voor eeuwig vervlogen jeugd wat te verzachten, 20 jaar op het podium alsnog te vieren en zijn gigantische ego nog 1 keer te strelen, maakt Alex Agnew gebruik van deze werkelijk eenmalige gelegenheid om dit alles met jullie te vieren. This has never happened before, this will never happen again! Het wordt gevierd met een once in a lifetime live event. The biggest live comedyshow on the planet.”

De kaartverkoop start op 12 maart om 10.00 uur.
www.livenation.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...