nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Henk Rijckaert, Stef Bos, cabaret op Zwarte Cross

Henk Rijckaert komt op 20 maart naar FAAR, een gloednieuw boekenfestival in Oostende (BE), dat de nadruk legt op non-fictie. Er zijn meer dan 65 activiteiten verspreid over de hele badstad. Rijckaert geeft een workshop in Astropolis.
Meer info

We berichtten al eerder over de musical Checkpoint Charlie, waarvoor Stef Bos de liedteksten schreef. Linda Verstraten en Sanne den Besten zullen de twee hoofdrollen vertolken. De andere hoofdrolspelers worden later nog bekend gemaakt. De voorstelling is vanaf begin 2023 in de Nederlandse theaters te zien.
eerdere berichtgeving

Ook dit jaar is er weer plaats voor cabaret op het Zwarte Cross Festival in Lichtenvoorde, dat plaatsvindt van 14 t.e.m. 17 juli. Er zijn optredens van o.a. Thijs Kemperink, André Manuel, Die Verdammte Spielerei, Kamagurka & Herr Seele en Zoutmus. Doordat het festival in 2020 al uitverkocht was, betekent dit dat de Zwarte Cross in 2022 ook uitverkocht is. De enige veilige manier om aan tickets te komen, is via TicketSwap.
www.zwartecross.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...