www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Alan Carr naar Nederland en België

Alan Carr komt naar Nederland: op 9 oktober staat hij met zijn show ‘Regional Trinket’ in het DeLaMar theater in Amsterdam. Op 17 oktober staat hij in het Koninklijk Circus in Brussel en op 18 oktober in de Stadsschouwburg in Antwerpen.

De Britse comedian Carr is weer op pad met een gloednieuwe stand-up show ‘Regional Trinket’. Van het opwindende hoogtepunt van zijn met sterren overladen trouwdag tot het dieptepunt van vastzitten op een boerderij: sinds Alan’s laatste tournee vier jaar geleden is er veel veranderd, ook Alan. Tegenwoordig draait alles om het vinden van geluk en vreugde in de kleine dingen – waarom een nationale schat zijn als je een ‘Regional Trinket’ kunt zijn?!

De ticketverkoop start maandag om 10.00 uur.
www.ticketmaster.nl
tickets Koninklijk Circus
tickets Stadsschouwburg Antwerpen

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...