nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Alex Agnew annuleert optreden op festivalwei van Werchter

Alex Agnew zou op 18 juni als allereerste comedian met zijn solovoorstelling ‘Wake Me Up When It’s Over’ op de festivalwei van Werchter staan en dit voor een staand festivalpubliek van maximum 60.000 mensen.

Vandaag werd bekend gemaakt dat dit optreden niet door zal gaan. In een verklaring laat hij weten: “Ligt het aan de uitwassen van de pandemie, deze woelige tijden, het steeds duurder wordende leven of was het idee om op een festivalwei een comedyshow te spelen gewoon een brug te ver? Wie zal het zeggen? Het is waarschijnlijk een samenloop van wrong time, wrong place en misschien ook wrong idea”.

Tickethouders worden gecontacteerd en krijgen hun geld terug.

Zijn nieuwe (herwerkte) show “Wake me up when it’s over” zal in het najaar in de theaters te zien zijn.

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...