nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eerste namen Gentse Feesten bekend

Van 15 t.e.m. 24 juli vinden in Gent (BE) de Gentse Feesten plaats.

Naast de vele muzikale acts is er ook plaats voor comedy op dit festival. Het volledige programma wordt pas in juni bekend gemaakt, maar kaarten voor verschillende comedy shows zijn ondertussen al in de verkoop gegaan.

In het Capitole in Gent kan je gaan kijken naar Wouter Deprez (15/07), Bart Cannaerts (16/07), Robrecht Vanden Thoren (19/07), Els de Schepper (20/07), Hans Teeuwen (21/07 t.e.m. 23/07 – laatste tickets) en Xander De Rycke (24/07).

Meer info en kaarten:
www.livecomedy.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon