nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theater aan de Parade lanceert Gerenoveerd!

Theater aan de Parade lanceert met ‘Gerenoveerd!’, een nieuw concept waarbij beginnende theater-makers en public van iemand leren die ze inspirerend vinden. In de eerste editie op 11 april is het de beurt aan cabaretier Ramon Chatrer. Hij wil graag de fijne kneepjes van het vak leren van stand-up comedian, programmamaker én schrijver Raoul Heertje.

Momenteel is Theater aan de Parade veranderd in een ware bouwplaats. Een goed moment om nieuwe dingen uit te proberen en het publiek mee te nemen in het verhaal van het theater. We willen tijdens deze periode theatermakers dan ook graag de mogelijkheid geven om hun ‘gereedschap’ te testen en te leren van echte vakmensen.

In het eerste gedeelte van de avond zien we Ramon werken met Raoul. Wees getuige van hoe grappen ontstaan, bijgeschaafd worden en hoe je als comedian met je publiek omgaat. Na de pauze gaan we ook in gesprek met Raoul en Ramon. Hoe werkt het cabaretvak nou eigenlijk?

Gerenoveerd! gaat door in Podium Azijnfabriek in Den Bosch op 11 april om 20.30 uur.

Meer info en tickets:
www.theateraandeparade.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...