nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tim Kroezen wint Griffioen De Stoep Cabaret Festival

Tim Kroezen (links) heeft de juryprijs van het Griffioen De Stoep Cabaret Festival gewonnen. De publieksprijs ging naar Maaike Dirkje Hop én Marjolijn Ebels, zij hadden exact hetzelfde aantal publieksstemmen.

De andere finalist was Finn Visser.

Dit festival wordt georganiseerd door de Griffioen in Amsterdam en De Stoep in Spijkernisse. Het festival richt zich op het scouten van (onbekend) cabarettalent en biedt hen een springplank naar de grotere landelijke cabaretfestivals.
griffioendestoepcabaretfestival.nl

Eerdere finalisten/winnaars van het festival (voorheen georganiseerd met Theater Zuidplein in Rotterdam) zijn o.a. René van Meurs (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, Comedytrain), Dara Faizi (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Jasper van Kuijk (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2010), Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2015) en Martijn Kardol (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016). In 2019 won Jules Keeris de publieksprijs en Teun van den Elzen de juryprijs.

foto: Hans Hordijk

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.