nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw cabaretfestival in Apeldoorn: SCHATER

Op zaterdag 23 april wordt er in Theater Orpheus een nieuw cabaretfestival georganiseerd, SCHATER.

Die avond zullen er optredens zijn van negen opkomende cabarettalenten van het Cameretten Festival, het Leids Cabaret Festival en het Amsterdam Kleinkunst Festival. Daarnaast is er (speciaal)bier, lekker eten en livemuziek. Steven Kazàn en Jamie komen met een heerlijk droge magische show. De foyer wordt omgetoverd tot comedy club en de avond wordt afgesloten met een silent disco. Ook kun je je eigen komische talent bijschaven met een comedytraining van Silvester Zwaneveld.

Op SCHATER kun je gegarandeerd genieten van een avond lachen met je vrienden. Een avondvullend programma waarin jij zelf kiest hoe je ‘m invult. Humor, hapjes en drankjes zijn er in ieder geval in overvloed.

Meer info en tickets:
www.orpheus.nl

Categorie: Festivals |
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...