nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

AKF Hommage aan Amsterdam

Het Amsterdams Kleinkunst Festival bestaat 35 jaar. Reden dus voor een feestje. En niet zomaar een feestje. Het AKF brengt daarom op 20 juni in het DeLaMar Theater een hommage aan de stad Amsterdam. De stad die zoveel betekent voor artiesten, muzikanten en theatermakers.

Artiesten als Jenny Arean, Yentl en de Boer, Harry Slinger, Rayen Panday, n00b, Sabri Saad el Hamus, Dolly Bellefleur, Elke Vierveijzer, Gershwin Bonevatia, Luan Buelshkaj, Marcel Harteveld en het Amsterdams Andalusisch Orkest brengen een eerbetoon aan de stad die hen zo lief is. De presentatie is in handen van Raoul Heertje.

Zing mee met Aan de Amsterdamse Grachten en laat je meenemen in de vele verhalen die de stad rijk is.

Het Amsterdams Kleinkunst Festival brengt jaarlijks een hommage aan een artiest die van grote betekenis is voor de Nederlandse kleinkunst. Eerdere hommages werden gebracht aan o.a. Simone Kleinsma, Herman van Veen, Hans Dorrestijn en Herman Finkers.

Meer info en tickets:
www.delamar.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...