nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: dramaserie Tweede Hans met o.a. Martin van Waardenberg en Eric van Sauers

Martin van Waardenberg schreef samen met Karen van Holst Pellekaan het scenario van de nieuwe 10-delige dramaserie Tweede Hans.

Het verhaal gaat over de 64-jarige Hans (Stefan de Walle), die gelukkig getrouwd is met Marleen (Jacqueline Blom). Als Hans met pensioen moet, verliest hij een groot deel van zijn identiteit. Wie is hij, zonder deze baan? Moet hij genieten? Waarvan? Zijn relatie met Marleen en andere dierbaren komt onder druk te staan, terwijl hij wanhopig op zoek gaat naar een nieuwe invulling van zijn leven.

Naast Stefan de Walle en Jacqueline Blom zijn er rollen weggelegd voor o.a. Martin van Waardenberg zelf, Margot Rôs, Eric van Sauers, Anne-Marie Jung, Angela Groothuizen, Jack Wouterse, Henk Poort en Ferdi Stofmeel.

Tweede Hans is vanaf 29 april te zien op NPO1 om 21.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...