nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Ja zuster, nee zuster

Deze namiddag kan je op NPO3 kijken naar de filmmusical Ja zuster, nee zuster (2002), gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma uit 1967 van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink.

Het is een gezellige bedrijvigheid in het rusthuis tot de strijd tussen Buurman Boordevol en zuster Klivia losbarst. Een strijd die behoorlijk uit de hand dreigt te lopen als Gerrit de inbreker van zuster Klivia ook nog in het rusthuis mag blijven nu hij haar beloofd heeft zijn leven te beteren.

Met o.a. Loes Luca als zuster Klivia, Paul R. Kooij als Boze Buurman Boordevol, Waldemar Torenstra als Gerrit de Inbreker, Paul de Leeuw (kapper Wouter), Arjan Ederveen (choreograaf) en Joep Onderdelinden (jongere agent).

Ja zuster, nee zuster wordt uitgezonden op NPO3 om 15.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...