nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jan Rot centraal in Volgspot tijdens Rotavond

24 april zou er in het nieuwe Luxor in Rotterdam een concert zijn, waarin Jan Rot afscheid zou nemen van zijn publiek. Dat evenement kan niet doorgaan, omdat de gezondheid van Jan te fel is achteruit gegaan.

De makers van Volgspot op NPO Radio 5 vinden dat een ode aan Jan Rot en zijn werk niet kan wachten tot hij is overleden, maar dat hij het verdient om te horen hoeveel liefde er voor hem en zijn werk is in Nederland.

Daarom wordt er op vrijdag 22 april tijdens Volgspot een Rotavond gehouden: artiesten die zouden optreden in Rotterdam, en artiesten die deel uitmaken van het verleden en heden van Jan, zullen zingen en vertellen over de veelzijdige artiest. Er zal oud en nieuw materiaal van Rot te horen zijn, en natuurlijk herinneringen van bijvoorbeeld zijn wederhelft in het duo ‘An en Jan’, Marjolein Meijers, zijn vroegere A&R manager Henkjan Smits en collega-zanger Bill van Dijk.

Een Rotavond is vrijdag van 20 tot 22 uur te beluisteren op NPO Radio 5.

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...