nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lieven Scheire organiseert Nerdlandfestival

Lieven Scheire maakt iedere maand de Nerdland podcast, een podcast met een overzicht en bespreking van het wetenschaps- en technologienieuws van de afgelopen maand.

Naar aanleiding van deze podcast komt Lieven Scheire nu met het Nerdlandfestival, dat op 3, 4 en 5 juni plaatsvindt op Domein Puyenbroeck Wachtebeke (BE).

Er zijn meer dan 10 podia en zones waar je terecht kan voor all things wetenschap en technologie. Met shows van bekende en minder bekende artiesten, focus talks van wetenschappers en onderzoekers, tal van workshops en massa’s activiteiten en experimenten. Daarnaast is er ook een Nerdland Book & Merch Store, een Nerdland Brewery en een foodcourt.

Qua activiteiten zijn er allerlei workshops rond wetenschap, een opening night met Lieven Scheire en Hetty Helsmoortel, Henk Rijckaert brengt zijn show Influencer, een live uitzending van de Nerdland podcast, Jeroen Baert heeft het over het World Wide Web en Begijn Le Bleu over zijn podcast ‘Fwiet! Fwiet!’, Gili speelt zijn show ‘The Best of’, de Nerdland Movie Science met Xander De Rycke en meer.

Meer info en tickets:
www.nerdlandfestival.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...