nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Workshop improvisatietheater door The Lunatics

Improgezelschap The Lunatics organiseren samen met Wisper in juni en juli een reeks workshops improvisatietheater voor kandidaten die willen leren improviseren. Deze workshops vinden plaats in Gent en Antwerpen.

Er zijn twee soorten workshops: Improvisatietheater voor gevorderden en Proeven van improvisatietheater.

De workshop Improvisatietheater voor gevorderden bestaat uit één sessie. Want Improcomedy, dat is op je bek durven gaan en afgaan met stijl. Voor creatievelingen met lef dus! Gelukkig kan je rekenen op coaching van de ervaren improtalenten van The Lunatics. Let the game begin! Op het programma: een heropfrissing van de basisvaardigheden en een middag vol intensieve driltrainingen. We oefenen op improvisaties met een snel, snedig en hoog scoorgehalte. Je leert voorzetten geven en scoren zonder je tegenspelers van het podium te spelen, want een goed optreden zet je samen neer.

In Proeven van improvisatietheater, een korte reeks van drie sessies, proef je van de basisbeginselen van improvisatietheater: ideeën toelaten, samenspelen, reageren, personages en ruimtes creëren. Via eenvoudige en vaak hilarische oefeningen leer je de beginselen van deze kunst, waarbij je al snel ondervindt hoeveel spelplezier improvisatietheater oplevert.

Meer info:
www.wisper.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...