nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: De Speld

De Speld – 150 jaar De Speld (deel 1) – het beste van de afgelopen 5 jaar De Speld

“Dit boek bevat de beste artikelen van De Speld. De Speld is al sinds 2007 de hoofdleverancier van betrouwbaar nieuws in Nederland. Hoewel De Speld al eerder de eerste 10 jaar van zijn geschiedenis bloemlas, is dat boek niet meer te krijgen en dus kunnen we zonder problemen stellen: dit is de definitieve (nu echt) bloemlezig van Het Beste van De speld. Met speciale aandacht voor 2,5 jaar corona, de bestuurscultuur in Nederland, de toekomst en roggen.

Verschijnt in september 2022.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.