nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Audities Koningstheateracademie

Op 28 mei starten de audities voor de Koningstheateracademie in Den Bosch. Daar kan je ondermeer een vierjarige voltijdopleiding tot Bachelor of Cabaret volgen, voor getalenteerde theatermakers vanaf circa 18 jaar, maar ook andere opleidingsvarianten, zoals Playground Plus en Playground for Professionals.

De opleiding heeft de afgelopen jaren vele cabaretiers opgeleverd die vervolgens festivals en prijzen hebben gewonnen, zoals Nathalie Baartman, Dames voor na Vieren (Hanneke Drenthen Anne van Rijn), Pieter Derks, Jochen Otten, Katinka Polderman, Louise Korthals, Kirsten van Teijn, Jan Beuving en recent Thijs van de Meeberg, Kiki Schippers en Anne Neuteboom.

Voor meer info en het aanmeldformulier (uiterlijke inleverdatum van het auditieformulier is 1 mei):
www.koningstheateracademie.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...