nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Expo Kamafront van Kamagurka verlengd tot 22 mei

We schreven al eerder over Kamafront, de expo rond 65 jaar Kamagurka in het Bezoekerscentrum Westfront in Nieuwpoort (BE). Deze tentoonstelling zou oorspronkelijk tot 1 mei lopen, maar werd nu verlengd tot 22 mei.

Kamagurka werd in mei 20021 65 jaar en viert dat met een bijzonder nieuw project in Nieuwpoort (BE), Kamafront. Deze expo in Westfront, onder het Albert I-Monument, zet een spot op Oud-Nieuwpoortenaar Luc Zeebroek aka Kamagurka. Met 65 nieuwe werken en reportages gebaseerd op 65 verrassende ontmoetingen in Nieuwpoort reflecteert hij op z’n herinneringen aan Nieuwpoort uit z’n kindertijd en nieuwe belevenissen van vandaag. Kamafront geeft een originele inkijk in Kamagurka’s leefwereld als geboren Nieuwpoortenaar, maar evenzeer als veelzijdig kunstenaar en performer.

Ook heeft deze tentoonstelling aandacht voor kinderen: Kama wil immers ook de allerkleinsten zot maken van Nieuwpoort. In het bezoekerscentrum kan iedereen tussen 8 en 12 jaar. Kamagurka heeft een leuke opdracht in gedachten. Hij pikte er twee van zijn filmpjes uit waar jonge bezoekers aandachtig naar kijken en luisteren. Daarna mogen ze een mooie tekening maken over dit filmpje. Na afloop van de tentoonstelling kiest Kamagurka zijn favoriete tekeningen en krijgen de deelnemende kids een leuk KamaKADO.

Meer info en tickets:
www.nieuwpoort.be/westfrontnieuwpoort

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...