nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw album: Eva De Roovere

Eva De Roovere heeft onlangs een nieuw album uitgebracht, Hier en Nu.

Als zangeres, songwriter en producer heeft De Roovere de afgelopen twee decennia een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. De hitparades in België én Nederland vielen massaal voor haar nummer 1 hit, “Slaap lekker (Fantastig Toch), dat in originele versie en de remix van Diggy Dex samen meer dan 15 miljoen streams haalde. 4 albums met Kadril, 2 met Oblomow, 2 albums met Gerry De Mol waaronder het zeer succesrijke “Kleine blote liedjes” en sinds haar solodebuut “De Jager” uit 2006, een handvol sterke platen onder eigen naam in het Nederlands en Engels waarvan “La Loba” uit 2019 de laatste was. Folk, wereldmuziek, luisterliedjes, pop, avontuurlijke collabs… De Roovere voelt er zich allemaal in thuis en weet telkens weer haar publiek te raken en mee te nemen in beklijvende verhalen. Nu komt ze terug met een album vol onvervalste Nederlandstalige songs in een productie van Ken – Fatty K – Flamant en Wouter – Wowter – De Schutter.

Het album is ook te beluisteren via de gebruikelijke kanalen.
www.evaderoovere.hearnow.com/hier-nu

Samen met Colette Nooteboom won De Roovere als Eeef & Cooo in 1999 de juryprijs van het Leids Cabaret Festival.

Tracklist:
1. Het Jaar Van De Hond
2. Niks Meer Vragen (meer Niet)
3. Dans Het Weg
4. Stroom
5. Koffie
6. Spoorzoeker
7. Spijt
8. Vriend
9. De Kleine Dingen
10. Aan/Uit
11. Godgeklaagd
12. Hier En Nu

Categorie: CD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...