nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Katinka Polderman

Katinka Polderman heeft getekend voor het schrijven van drie nieuwe boeken bij uitgeverij Lebowski. Het eerste boek verschijnt in 2023.

Polderman heeft zich de laatste tijd meer toegelegd op schrijven. Zo verscheen in 2022 haar tweede ‘Kakkerlakje’ (boekjes die makkelijk als kado kunnen worden verstuurd) en in 2021 ‘Zwerfgoed’ met Sophie Reinders. Dit boek was het resultaat van de vraag om ‘iets te maken’ op basis van de Bijzondere Collecties van de Radboud universiteit. ‘Zwerfgoed’ werd bekroond met de Gerrit Komrij-prijs voor de popularisatie van de oude letteren.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.