nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Daniel Howell naar Nederland en België

Daniel Howell komt naar Nederland en België: op 25 februari staat hij met zijn show “We’re all doomed!” in het RAI Theater in Amsterdam en op 28 februari in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

De Britse Howell is een van ’s werelds bekendste social media persoonlijkheden. Sinds zijn start in 2009 als YouTuber bouwde hij met succes zijn carrière verder uit als BBC Radio 1 DJ, maar ook als (documentaire) presentator, bestsellerauteur en festival headliner. Samen met zijn goede vriend Phil Lester (Engelse YouTuber en radiohost) is Daniel op wereldtour vertrokken waar ze voor meer dan 500.000 mensen in uitverkochte zalen speelden.

Met ruim 6 miljoen YouTube abonnees is Daniel een van ’s werelds bekendste social mediafiguren. Naast charmante vlogger en radiopresentator kroonde de New York Times hem tot bestsellerauteur in 2021 met zijn non-fictie mentale gezindheidsgids “You Will Get Through This Night”.

In 2023 begint Howell aan zijn eerste solo-comedytournee “We’re All Doomed!”. Verwacht een show met een mix van humor, huiveringwekkende anekdotes en recente gebeurtenissen in de wereld. Kom en sluit je aan bij Dan voor ’the ultimate party in the flames of humanity’.

De kaartverkoop start vrijdag om 10.00 uur.
tickets Nederland
tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...