nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: gastenlijst Klassiekers met Kleinsma, Marc-Marie Huijbregts, Jeroen Verdick, Vincent Bijlo

Omroep Max heeft bekend gemaakt wie er te gast zijn in het tweede seizoen van Klassiekers met Kleinsma. Het zijn: Van der Laan & Woe, Youp van ’t Hek, Edsilia Rombley, Lenny Kuhr, Yentl en De Boer en Gerard Cox.

Marc-Marie Huijbregts heeft besloten om dit najaar toch geen reprise van zijn voorstelling ‘Uitgesproken’ te spelen. Voorstellingen die waren verplaatst zijn nu alsnog geannuleerd.

Jeroen Verdick zal opnieuw de Vlaamse voiceover zijn in de nieuwe reeks het datingprogramma Love Island. Dit zal in België enkel te zien zijn via de streamingsdienst Streamz.

Cabaretier Vincent Bijlo en radiopresentator Patricia van Liemt trekken zich terug als juryleden van de Online Radio Awards. Bijlo doet dit vanwege zijn betrokkenheid bij één van de inzendingen en omdat hij de kwaliteit van de meeste podcasts en presentatoren onder de maat vindt. Van Liemt stapt op vanwege de nominatie die Johan Derksen heeft ontvangen in de categorie ‘Beste presentator’.
meer info

Categorie: Afgelasting, Op tv | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...