nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Programma Vondelpark Openluchttheater bekend

Op zaterdag 5 juni gaat het nieuwe seizoen van het Vondelpark Openluchttheater van start.

Dit seizoen zijn er (dubbel)optredens van o.a. Jeroen Leenders & Stefano Keizers, Maria Kraaijkamp & Johan Goossens, Sezgin Güleç & Daniël Arends, Kim Schuddeboom & Brigitte Kaandorp, n00b & Sanne Wallis de Vries, Yunus Aktas & Micha Wertheim, Anne Neuteboom & Kiki Schippers, Nabil Aoulad Ayad & Edson Da Graça, Kasper van der Laan & Martijn Koning, Lisa Ostermann & Dolf Jansen en David Linszen & Rayen Panday.

Het volledige programma is te vinden op:
www.openluchttheater.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...