nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Urbanus opent Druivenfestival

Op vrijdag 16 september opent Urbanus het Druivenfestival in Hoeilaart. Hij zal op het grote podium in het park een eerbetoon brengen aan zijn goede vriend Marc Sleen, de geestelijke vader van stripfiguur Nero.

Het Druivenfestival staat dit jaar van 16 tot en met 19 september volledig in het teken van de strip Nero & Co, die zijn 75ste verjaardag viert, en striptekenaar Marc Sleen, die 100 jaar zou zijn geworden. Beiden vertoefden jarenlang in Hoeilaart. Marc Sleen als ereburger, Nero als trotse bewoner van het oude tramstation (het huidige Nerocafé).

Ook het Druivenfestival krijgt dit jaar een Nerojas aangemeten! Het thema ‘De avonturen van Nero en co’ werd bekend gemaakt tijdens de Meifeesten.
www.druivenfestival.be

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon