nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Verschillende cabaretiers in stemmencast animatiefilm Knor

Verschillende cabaretiers maken deel uit van de Nederlandse stemmencast van de animatiefilm Knor.

Met de stemmen van o.a. Henry van Loon als Nol, Remko Vrijdag als Freddy Willekes, Alex Klaasen als de hondentrainer, Kees Prins als opa Tuitjes, Jelka van Houten als Babs moeder Margreet, Loes Luca als Babs’ aan haar rode Canta vergroeide tante Christine en Johnny Kraaijkamp als slager Smak.

Deze eerste Nederlandse stopmotionspeelfilm is gebaseerd op het boek van Tosca Menten, De Wraak van Knor. Het verhaal gaat over Babs, die voor haar negende verjaardag van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau krijgt. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens.

Knor is vanaf half juli te zien in de bioscoop.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...