nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bon Bini Holland 3 met Jandino Asporaat in de bioscoop

Vanaf eind deze maand kan je in de bioscoop gaan kijken naar Bon Bini Holland 3 met Jandino Asporaat.

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de K.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Naast Asporaat als Robertico, Judeska en Gerrie, zijn er ook rollen weggelegd voor o.a. Najib Amhali, Wart Kamps en Tineke Schouten.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...