nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

WestlandTheater De Naald en Café De Slimmerick starten ‘Westland Comedy Café’

WestlandTheater De Naald en Café De Slimmerick hebben de handen in een geslagen voor een humoristische en ontspannen zondagmiddag. Vanaf zondag 25 september opent het allereerste Westlandse Comedy Café haar deuren. Iedere laatste zondag van de maand kan je bij Café de Slimmerick terecht voor lachen, drankje en een hapje. Het café is dan omgetoverd tot een waar Comedy Café met een mix van bekende en minder bekende (Westlandse) comedians.

Wie wil, kan ook zelf het podium opstappen. Kom je uit omgeving Westland en ben jij een onontdekte comedian, een aanstormend talent of gewoon de leukste thuis, dan kan je je opgeven en wie weet sta jij dan binnenkort op het podium tussen bijvoorbeeld Pieter Jouke of Teun van den Elzen. Stuur een mail naar tiffany@deslimmerick.nl en laat weten waarom jij het nieuwe Westlandse stand-up comedian talent bent.

Iedereen die zicht opgeeft, krijgt een plekje op het podium tijdens één van de shows in het Westland Comedy Café. Alle aanmeldingen krijgen op zondag 11 september een workshop gegeven door cabaretier Pieter Jouke. In deze workshop krijgen de deelnemers handvaten om zich aan vast te houden tijdens hun eerste optreden. De workshop is dus alleen voor de aangemelde, onbekende comedians en is geheel gratis.

Het Westland Comedy Café krijgt een kick-off tijdens Podium Westland op zaterdag 3 september. Drie comedians maken op deze dag vanaf 14.00 uur hun opwachting bij De Slimmerick. De line-up van deze dag wordt binnenkort bekend gemaakt.

De allereerste editie van het Westlands Comedy Café is zondag 25 september om 15.00 uur in café De Slimmerick. Een kaartje kost € 10,- inclusief hapje. Kaarten zijn online te koop via www.westlandtheater.nl of aan de balie van WestlandTheater De Naald.

Meer info:
www.westlandtheater.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...