nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Open BAC seizoensafsluiting met o.a. Ivo de Wijs en Hans Sibbel

Het Open BAC-seizoen wordt vanavond traditiegetrouw afgesloten met een bijzondere avond. Géén gewone Open BAC, maar een selectie van de mooiste, leukste en ontroerendste liedjes die het afgelopen seizoen in de Open BAC werden uitgevoerd.

De avond wordt gepresenteerd door cabaretier Dolf Jansen. Hij ontvangt Thomas van Luyn, Ivo de Wijs, George Groot, Hans Sibbel, Tjeerd Gerritsen, Machteld van der Gaag, Thijs van de Meeberg, Daphne Groot, Elsie Nouvel, Eva Zwaving, Ewa Chojecka, Arie van der Wulp, Koen Franse, Lotte Velvet, Patrick Stoof, Erris van Ginkel, Maarten Ebbers en Martin Spee.

Meer info en tickets:
www.openbac.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...