nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Regionale Vlaamse tv-zender TVL organiseert Zomervertellingen

De regionale Vlaamse tv-zender TVL (TV Limburg) organiseert deze zomer opnieuw Zomervertellingen en dit samenwerking met een plaatselijke brouwerij. Op verschillende avonden in juli en augustus zal een comedian op een openluchtlocatie het publiek entertainen met boeiende verhalen. Bij slecht weer is er een binnenlocatie voorzien.

Volgende comedians zullen optreden tijdens de TVL Vertellingen: Steven Goegebeur (15 juni, Bokrijk), Bert Kruismans (22 juni, Diepenbeek), Han Solo (29 juni, Hechtel-Eksel), Jeroen Verdick (6 juli, Oudsbergen), Jeron Dewulf (13 juli, Kinrooi), Nigel Williams (20 juli, Riemst), Jade Mintjens (27 juli, Lommel), Vincent Voeten (3 augustus, Beringen), Yannick Noben (10 augustus, Kortessem), Joost Van Hyfte (17 augustus, Nieuwerkerke), Bas Birker (24 augustus, Hasselt) en Erhan Demirci (31 augustus, Heusden-Zolder).

Toegang en bier zijn gratis. Wel wordt er gevraagd om je eigen stoeltje mee te brengen.

Meer info:
TVL vertellingen

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...