nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jason Manford naar Nederland en België

Jason Manford komt in 2023 naar Nederland en België: op 4 maart staat hij in het Zuiderpershuis in Antwerpen (BE) en op 6 maart in theater de Meervaart in Amsterdam.

De Britse comedian Jason Manford begon zijn carrière in 1999 toen hij als glazenophaler werkte in de Buzz Comedy Club in Manchester. Eén van de ingeplande comedians kwam niet opdagen en Jason nam zijn plaats in. Zes shows later werd hij al bekroond met de titel ‘The City Life North West Comedian of the Year’ en sindsdien is hij een begrip in de Britse comedyscene.

Na zijn tournees in de UK in 2008 en 2009 hebben zijn stand up optredens bij ‘Live at the Apollo’ (BBC One), ‘Michael McIntyre’s Comedy Roadshow’ (BBC One) en ‘The Royal Variety Performance’ (ITV1, 2009) Manford gevestigd als een nationaal bekende komiek, een positie die hem de ideale gastheer maakte van ITV’s reality comedy competitie, ‘Show Me The Funny’. Sindsdien is hij presentator en panellid bij onder andere QI, Unbeatable, Sunday Night at the Palladium, The Olivier Awards en The Masked Singer.

Naast verschillende comedytours in het Verenigd Koninkrijk, heeft hij ook verschillende prijzen gewonnen; hij was ooit gastheer van zijn eigen comedyfestival en is eigenaar van een comedyclub. Als hij niet optreedt als comedian, speelt hij in musicals als The Producers, Sweeney Todd en Chitty Chitty Bang Bang.

De ticketverkoop start woensdag om 12.00 uur.
tickets Nederland
tickets België

Categorie: International | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...