nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ronald Goedemondt, Lieven Scheire, Kick van der Veer, Club Haug

Ronald Goedemondt maakt deel uit van de Nederlandse stemmencast van de nieuwe animatiefilm Lightyear. In de Vlaamse versie heeft de stem van Lieven Scheire een klein rolletje.

Kick van der Veer werd op De Paltz onderscheiden met het Ere-Harlekijnschap. Eerdere onderscheidingen gingen o.a. naar Willy Walden en Piet Muijselaar (Snip en Snap), Conny Stuart en Ramses Shaffy. Van der Veer kreeg de oorkonde uit handen van Edith Leerkes, één van de bestuurders van de onderneming in de kunsten (sinds 1966), Harlekijn.

Marcel Haug en Debbie van Polanen, eigenaren van Comedy Club Haug in Rotterdam, kregen dit jaar het het Kunstvaatje uitgereikt. Dit gaat naar een Rotterdammer die veel voor de stad betekent. Haug en van Polanen kregen het Kunstvaatje omdat ze veel betekend hebben voor het culturele aanbod van Rotterdam en comedy terugbrachten naar de stad.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...