nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Regionale Vlaamse tv-zenders organiseren Zomervertellingen

Verschillende regionale tv-zenders in Vlaanderen (ATV, TV Oost, Rob tv) organiseren deze zomer opnieuw Zomervertellingen en dit samenwerking met een plaatselijke brouwerij. Op verschillende avonden in juli en augustus zal een comedian op een openluchtlocatie het publiek entertainen met boeiende verhalen. Bij slecht weer wordt de voorstelling afgelast.

We berichtten al eerder over de Vertellingen van TVL, die half juni van start gingen.
Eerdere berichtgeving

Nu hebben de andere regionale zenders hun programma ook bekend gemaakt.

Voor de regio Antwerpen zijn dit: Luc Caals (4 juli, Merksem), Erhan Demirci (11 juli, Stabroek), Jan Van Looveren (18 juli, Rumst), Bert Kruismans (25 juli, Kalmthout), Jeron Dewulf (1 augustus, Hemiksem), Luc Caals (8 augustus, Kapellen), Jeroen Verdick (15 augustus, Mortsel), Jade Mintjens (22 augustus, Malle) en Bas Birker (29 augustus, Wommelgem).

Voor de regio Oost-Vlaanderen zijn dit: Joost Van Hyfte (30 juni, Temse), Nigel Williams (7 juli, Sint-Lievens-Houtem), Nele Goossens (14 juli, Erpe-Mere), Jade Mintjens (21 juli, Haaltert), Thomas Smith (4 augustus, Lebbeke), Bert Kruismans (11 augustus, Lede), Veerle Malschaert (18 augustus, Stekene) en Erhan Demirci (25 augustus, Lokeren).

Voor de regio Vlaams-Brabant zijn dit: Nigel Williams (5 juli, Geetbets), Piv Huvluv (12 juli, Tielt-Winge), Jade Mintjens (19 juli, Scherpenheuvel), Joost Van Hyfte (2 augustus, Aarschot) en Erhan Demirci (23 augustus, Tremelo).

Toegang en een bier zijn gratis. Wel wordt er gevraagd om je eigen stoeltje mee te brengen.

Meer info:
ATV Vertellingen
TV Oost Vertellingen
Rob tv Vertellingen

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...