nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Boekpresentatie ‘De mooie dingen’ van Jurrian van Dongen in Amsterdam

Jurrian van Dongen is voor vele een onbekende naam. Onterrecht, want hij is inmiddels één van de meest gelauwerde liedschrijvers van Nederland. Twee keer won hij de Annie M.G. Schmidtprijs, één keer de Willem Wilminkprijs, en al meer dan vijfentwintig jaar levert hij liedteksten voor het Klokhuis. Bijna iedereen kent wel een lied van hem. Nu zijn deze liedteksten eindelijk gebundeld onder de naam ‘De mooie dingen’.

En hoe kan dat beter gepresenteerd worden dan met een feestelijke greep uit zijn omvangrijke oeuvre? De Mooie Dingen is hommage aan de Sondheim van de Lage Landen: Jurrian van Dongen. Zijn beste liederen, gezongen door de allerbesten uit het vak: Jenny Arean, Paul de Leeuw, Alex Klaasen, Maarten Heijmans, Lucretia van der Vloot, Rop Verheijen en vele anderen.

De boekpresentatie vindt plaats op 19 september in De Kleine Komedie in Amsterdam. De kaartverkoop is reeds onderweg via:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.