nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Blauwe Vinkjes

De Blauwe Vinkjes sluiten zich aan bij Impresariaat George Visser Productions.

Cabaretduo Blauwe Vinkjes bestaat uit Manon Blaauw en Kevin van den Berg. De theatermakers stonden in 2021 in de finale van Cameretten en wonnen datzelfde jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (mede na een oproep door de Baarnsche Courant om op hen te stemmen). Hun voorstelling ‘Nu al een hit!’ is een snelle aaneenschakeling van sketches en liedjes.

De Blauwe Vinkjes spelen en zingen in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Ze profileren, persifleren, insinueren en imiteren. Al scrollend door hun actuele timeline blik je terug op het nu, kijk je door de ogen van geagiteerde demonstranten én word je geconfronteerd met ons huidige sociale gedrag. Of het nou is als hippe influencers, een stel scherpe oudjes of vertolkers van het levenslied, de cabareteske sketches zullen niet vervelen.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...