nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Toon Hermans

In september verschijnt er een nieuwe uitgave van het boek ‘Helemaal Toon’, een bloemlezing met nieuwe ongepubliceerde teksten van Toon Hermans.

“Toon Hermans heeft een leven lang geschreven, vaak met een sterk persoonlijk en autobiografisch karakter. Uit die vele duizenden pagina’s gepubliceerd én ongepubliceerd materiaal werden de beste en meest relevante teksten geselecteerd en in chronologische volgorde gezet. Het resultaat is een kleurrijk, genuanceerd levensverhaal in Toons eigen woorden en verzen. We herkennen natuurlijk de grote clown en entertainer, maar Toon Hermans was ook diepgelovig, evenzeer filosoof als levensgenieter, voortduren in de weer met het zo mooi mogelijk verwoorden van zijn ideeën en gedachten. Al die facetten komen ruimschoots aan bod in dit definitieve Toon-boek.”

‘Helemaal Toon’ verschijnt bij Uitgeverij Lannoo.
Helemaal Toon

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...