nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Karin Bloemen

Karin Bloemen – Haken à la Bloemen: circles & colors

Karin Bloemen is na het grote succes van het eerste deel van de Haken à la Bloemen-serie niet meer te stoppen. Met onuitputtelijke creativiteit en inspiratie komt ze met haar derde haakboek. Deze keer staan cirkels op het podium. Ze haakt de mooiste, kunstzinnigste én meest aaibare projecten: van omslagdoeken met schubben of bloemen, veste met eindeloze cirkelvormen, tot scrunchies, tassen en een hoedje. Karin Bloemen legt alle patronen stap voor stap uit, inclusief foto’s en haakschema’s. La Bloemens haakwerken zijn dé vertaling van haar persoonlijkheid: kleurrijk, vrolijk en flamboyant. Met haar haakontwerpen voelt iedereen zich een superster.

Verschijnt in oktober 2022 bij Luitingh-Sijthoff.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.