nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Dolf Jansen

Dolf Jansen – Literaire juweeltjes: Bestemming

“Cabaretier, tekstschrijver en marathonloper Dolf Jansen (1963) bundelde voor deze editie van de Literaire Juweeltjes teksten rond het thema ‘onderweg zijn en aankomen’. Tussen al zijn oudejaarsvoorstellingen door zoekt Dolf Jansen geregeld naar andere vormen, een andere toon. In het voorjaar van 2023 vervolgt hij de verhalenvoorstelling BIJNA, die na drie jaar weer wordt gespeeld in kerken, kerkjes, boekhandels en andere inspirerende zaaltjes door heel Nederland. Verhalen over de grote ingewikkelde wereld en je plek daarin, verlangen en verliezen, onverwachte afslagen en ontmoetingen die het allemaal de moeite waard maken. Verhalen over het leven. Want ook het leven is natuurlijk niet meer dan onderweg zijn, de vraag is alleen waarheen…”

Verschijnt deze maand in een set van 10 boekjes bij uitgeverij B for Books.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.