nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Nigel Williams, Teun van den Elzen, Nico Baars, Tobi Kooiman, Anne-Marie Jung, Bart Cannaerts

Ook Teun van den Elzen en Tobi Kooiman zullen te zien zijn in het twintigste seizoen van De Slimste Mens, dat vanaf 11 juli wordt uitgezonden op NPO2.

Nico Baars heeft woensdagavond bij zijn afscheid als directeur van WestlandTheater De Naald in Naaldwijk de zilveren erepenning van de gemeente Westland gekregen. De zilveren erepenning is een gemeentelijke onderscheiding in Westland voor personen die zich uitzonderlijk verdienstelijk en veelzijdig hebben ingezet voor de gehele streek op maatschappelijk, cultureel, sportief of economisch gebied.

Voor wie toevallig in de buurt is: op 15 augustus treedt Nigel Williams op tijdens het Sziget festival in Boedapest (Hongarije).
www.szigetfestival.com

Anne-Marie Jung gaat de rol van Mevrouw Slok vertolken in de Nederlandse versie van de musical Charlie and the Chocolate Factory. Deze is vanaf het najaar in de theaters te zien.

Shelter, het productiehuis opgericht door Tim Van Aelst, comedian Bart Cannaerts en Tom Baetens, stopt er mee na 13 jaar. Van Aelst geeft aan op een hoogtepunt te willen stoppen. Shelter won internationale ¬≠Emmy Awards voor de door hun bedachte programma’s Benidorm bastards (2011), het sketchprogramma Wat als? (2014) en het door Jens Dendoncker gepresenteerde Hoe zal ik het zeggen (2018).

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...