nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op de Parade: Kiki Schippers

De Parade is in volle gang. Mooie gelegenheid om er een aantal voorstellingen uit te lichten. Vandaag Kiki met Band XL.

Eerder was de voorstellling Kiki met band al een groot feest en staat ze op De Parade met een extra grote live band, bestaande uit Rolf Verbaant, Korné ter Steege, Lennart van Dijk, Jelle Huiberts, David Heijmans, Judith Adema, Stijn Mol, Rik van der Made en Bart Bergmans. Gedurende de tour zullen ook Leon Sibum, Pascal Voorbraak, Danny LaHaye, Emil Klomberg, Stefan Wolfs, Niels Nuiver, Illan Voshol, Koen Ross, Jan Lobee, Olav Schoorlemmer, Matteo Paggi af en toe meedoen.

“De beste, prachtigste, grappigste en veelzijdigste liedjes. Wie haar al eens op De Parade heeft gezien weet het: Kiki met band betekent vuurwerk! De winnares van de Annie M.G. Schmidtprijs heeft ‘de beste, prachtigste, grappigste en veelzijdigste liedjes van dit moment’ (NRC) en ‘een stem die optrekt en afremt als een luxe raceauto’ (Parool). Dit jaar is zij in de Reizende Schouwburg te zien met extra grote band. Want de Adele van de Lage Landen wil altijd meer.”

Ter gelegenheid van de voorstelling is inmiddels ook een nieuwe EP verschenen én lanceerden ze een geheel nieuwe MERCH-lijn met hoodies, tassies en.. Kiki Slippers.

Te zien op De Parade in De Reizende Schouwburg in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.
speellijst

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.