nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op Sterk Water zoekt nieuwe spelers

Improcomedy groep Op Sterk Water is op zoek naar nieuwe spelers, onder andere voor de aanstaande voorstelling “Kerst Op Sterk Water”.

“Ben jij grappig, en heb jij improvisatietalent? Kun je goed samenwerken, heb je ervaring in cabaret/comedy en wil je je graag verder ontwikkelen, dan is Op Sterk Water misschien wel op zoek naar jou! Stuur een overzicht met je motivatie en ervaring naar dave@opsterkwater.nl en wellicht nodigen we jou wel uit om met ons mee te trainen en te spelen.

Op Sterk Water is een cabaretgroep die al hun voorstellingen live improviseert. Aan de hand van verschillende spelvormen en ideeën uit het publiek worden hilarische scenes, sketches en liedjes geïmproviseerd.

Wat bieden wij:
• Een bevlogen leer en werkomgeving.
• Incidentele voorstelling gedurende het jaar. (festivals, schoolvoorstellingen, bedrijfsoptredens)
• Betaling op factuurbasis per speelbeurt en reiskostenvergoeding.

Improviseren werkt het beste voor publiek. Het castingsproces zal daarom vooral tijdens echte voorstellingen plaatsvinden. “Kerst Op Sterk Water” wordt gespeeld tussen 25 november en 29 December 2022.

Uiterste inzend datum: 7 Augustus 2022”

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.