nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Pride Chantant 2022 met o.a. Tony Neef en Frans Mulder

Van 27 t.e.m. 31 juli kan je in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord gaan kijken naar het kleinkunst-liedjesfeest Pride Chantant 2022, een Potje Zingen Met De Poten.

Artiesten en kleinkunstenaars zingen ontroerende, mooie, humoristische, kritische, schrijnende en vrolijke liedjes over het seksueel anders zijn en de kleinburgerlijke normen. Zij brengen een eerbetoon aan de pioniers van toen en de artiesten en de tv-persoonlijkheden van nu die een weg hebben gebaand. Het is ook een hommage aan iedereen die zijn nek uitsteekt voor de acceptatie en emancipatie van homoseksualiteit in al haar vormen.

In elke voorstelling zingen volgende artiesten: Tony Neef, Frans Mulder, Naomi Antonius, Arie Cupé, Irene Hemelaar, Marijke Boon, Evert de Vries, Emile Baars en Bart Steenbeek.

Per voorstelling zijn er gastoptredens van: Alex Klaasen (27 juli), Sjors van der Panne (27, 28 en 31 juli), Dolly Bellefleur (27, 28 en 29 juli), Barrie Stevens (30 en 31 juli), Astrid Nijgh (30 en 31 juli), Rikkert van Huisstede (28 en 29 juli), Perry Dossett (30 en 31 juli) en Jimmy Hutchinson (29 en 31 juli).

Meer info en tickets:
www.nederlied.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...