nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw op Netflix: De luizenmoeder, de film

Vanaf 28 juli te zien op Netflix: De luizenmoeder, de film.

Tijdens een fietsvakantie met juf Ank is Anton aan een hartaanval overleden. De relatie tussen Ank en Anton is altijd geheim gebleven, behalve voor oud-luizenmoeder Hannah, dus niemand weet hoe zwaar het verlies voor Ank is. Anks last wordt extra zwaar wanneer ze geen andere optie ziet dan de rol van directeur op zich te nemen én niet één, maar twee klassen onder haar hoede te nemen. Al snel loopt ze op hete kolen. Nancy werkt als vrijwilligster en organiseert een BHV-cursus. Bij deze BHV-cursus komt de waarheid over Ank en Anton aan het licht, nieuws dat zeer slecht valt bij de jaloerse Nancy. Daarnaast is er onderbezetting, de corona-crisis heeft de boel op scherp gezet, de ouders zijn nog veeleisender, en een themafeest zorgt voor veel onderhuidse spanning. Verder heeft een nieuwe interim-directeur verregaande plannen voor digitalisering.

Naast Ilse Warringa (die ook aan de film werkte als scenarist en regisseur) zijn er rollen voor Jennifer Hoffman, Bianca Krijgsman en Leny Breederveld.

Categorie: Elders op het web | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon