nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: De klas met Philippe Geubels

Vanavond herhaalt de Vlaamse zender Een De klas met Philippe Geubels. In dit programma gaat iedere week een bekende Vlaming voor de klas staan en geeft les over een thema dat hem of haar nauw aan het hart ligt, aan een groep leerlingen uit het vijfde middelbaar.

Deze keer staat Geubels voor de klas. Humor was voor hem al van jongs af aan heel belangrijk. Wat denken jongeren over humor? Is grappig zijn iets wat je kan leren? Wanneer is iets grappig en wanneer niet meer? En is humor een grote troef in het leven?

De klas met Philippe Geubels wordt uitgezonden op Een om 22.15 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...