nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Geert Hoste in bestuur revuetheater Het Witte Paard

Geert Hoste wordt bestuurder van het revuetheater ‘Het Witte Paard’ in de Belgische kuststad Blankenberge. Hij doet dit op vraag van Belgisch ondernemer Marc Coucke. Deze laatste bezit niet alleen een groot deel van WP Hotels & Events, dat Het Witte Paard Theater en het Colisee Theater, zeven hotels en een paar restaurants bevat, maar is daarnaast ook eigenaar van o.a. Adventure Valley in Durbuy en hoofdaandeelhouder van voetbalclub Anderlecht.

Het is de bedoeling dat Hoste vooral strategisch mee zal denken over nabije en verre toekomstplannen van Het Witte Paard, dat al 86 jaar bestaat en bekend staat voor zijn shows met muziek, dans en humor.

Hoste: “Als Marc Coucke je roept, kan je geen neen zeggen. Hij heeft me gevraagd om na te gaan wat er met Het Witte Paard allemaal kan gebeuren. Ik heb toegezegd, omdat ik het een leuk voorstel vond dat ik niet kon afslaan. Ik ga mijn ervaring gebruiken om links en rechts voorstellen en suggesties te doen, en hier en daar wat duwtjes en schouderklopjes uitdelen.”

Van een nieuwe eindejaarsconference van Hoste in Het Witte Paard is vooralsnog geen sprake – Hoste wil vooral achter de schermen gaan werken.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...