nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Herman Finkers, De Humorklas, Wouter Deprez

De film De Beentjes van Sint-Hildegard met een scenario en een hoofdrol van Herman Finkers is vanaf 5 augustus te zien op Disney+.

Voorlopig gaat er geen nieuwe (vijfde) editie komen van De Humorklas, de zoektocht naar nieuw humortalent van Radio 2 (BE). In het verleden werd deze wedstrijd gewonnen door Jens Dendoncker (2013), Sander VDV (2016), Yannick Noben (2018) en Benjamin Roeges (2020).

Sebastien Dewaele en Wouter Bruneel spelen de voorstelling ‘Once upon a time in de Westhoek’ op Theater Aan Zee in Oostende. Wouter Deprez schreef het menselijk, maar ook humoristisch verhaal van twee vrienden, die ondanks hoogoplopende ruzies, tot elkaar gedoemd zijn. Het vindt plaats in de open lucht, op een scheepswerf op de Oosteroever met het Visserijdok als achtergrond. Focus WTV maakte er een reportage over.
29 juli 2022

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...