nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Minidiscofilm Het Feest van Tante Rita met o.a. Najib Amhali

v.l.n.r. Sil van der Zwan, Edsilia Rombley, Pim Muda en Esther Mbire

Vanaf 21 december is de musicalfilm Het Feest van Tante Rita in de bioscoop te zien, met in de hoofdrol onder andere Edsilia Rombley, Najib Amhali, Edo Brunner, Esther Mbire en Sil van der Zwan!

In een knotsgek muzikaal bioscoop avontuur gaan Theo en Lulu op vakantie naar de camping om daar een spannende tocht door het Tsjoe Tsjoe Wa bos te beleven op weg naar het Feest van Tante Rita; het jaarlijkse en grootste dansfeest dat er bestaat. Alle grote Minidisco-hits komen langs in deze kleurrijke vrolijke kinderfilm. Het Feest van Tante Rita is een verrassende film vol muziek en humor voor de hele familie en wordt o.a. opgenomen op camping Beerze Bulten.

De cast van Het Feest van Tante Rita bestaat verder uit o.a. Lucretia van der Vloot als Tante Rita, Najib Amhali, Ridder van Kooten, Pim Muda, Edsilia Rombley, Tooske Ragas, Piet Tomassen, Lonneke van Krimpen, Channah Hewitt, Remi de Smet en een gastoptreden van Jack van Gelder.

De musicalfilm is een knotsgek, grappig avontuur vol met bekende Minidisco-hits. Minidisco heeft meer dan 1,3 miljard views op YouTube waarvan alle kids en ouders de liedjes kunnen meezingen. Denk aan hits als; Tsjoe Tsjoe Wa, Dans met Tante Rita, Theo Theo, Coco Loco en Dieren in de Dierentuin.

Naar een idee van Arnan Samson en Bas Wesseling. Onder regie van Dennis Bots (Zoop, het Huis Anubis en Engel) met een scenario van Ernst Gonlag (Misfit en Meskina). De muziek is van Minidisco, Jan van der Plas en Didi Dubbeldam. De film wordt geproduceerd door BazarMedia.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.