nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: 3Doc: Mijn naam is Stefano Keizers

Vanavond kan je op NPO3 opnieuw kijken naar ‘3Doc: Mijn naam is Stefano Keizers’.

Gover Julius Samuel Meit – zeg maar Stefano Keizers – maakt altijd indruk. Of het een goede of een slechte indruk is, dat kan hem niet zoveel schelen. Al lijkt hij toch het liefst verguisd te willen worden.

Als mensen al geen vraagtekens stellen bij de geestelijke gesteldheid van Stefano Keizers, dan doen ze dat zeker na het zien van 3Doc: Stefano Keizers. Documentairemaker Lavinia Aronson filmde bij hem thuis en Jeroen Pauw omschreef de beelden in Op1 als ‘Man woont op vuilnisbelt.’ Een hoarder is er niets bij. Keizers heeft dan ook helemaal niet de illusie dat hij met de documentaire zieltjes gaat winnen.

Sterker nog: “Ik wil mensen nachtmerries bezorgen”, zei hij tegen Pauw. “Dat is het hoogst haalbare voor mij, dat je zelfs in je slaap nog aan Stefano Keizers denkt.” Bij zijn laatste voorstelling Sorry baby, waarin hij zijn excuses aanbiedt aan zijn huidige vriendin én zijn exen, liepen tot zijn grote vreugde weer mensen weg, vertelde hij dit jaar aan Eva Jinek.

‘3Doc: Mijn naam is Stefano Keizers’ wordt uitgezonden op NPO3 om 20.58 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.