nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Edson Da Graça copresentator tv-programma Festival van de Liefde

Edson Da Graça gaat samen met Anita Witzier het nieuwe KRO-NCRV programma Festival van de Liefde presenteren.

In elke aflevering staat een andere plaats in Nederland centraal en gaan Da Graça en Witzier op zoek naar de mooiste liefdesverhalen. Festival van de liefde is een feel good programma over liefde, want uiteindelijk heeft iedereen behoefte aan saamhorigheid en verbinding met geliefden, familie en vrienden. De afgelopen jaren is die behoefte alleen maar toegenomen door alle ontwikkelingen in de maatschappij. Daarom staan da Graça en Witzier stil bij wat ons allemaal verbindt, de liefde.

Het draait in het programma het niet alleen om romantische verhalen, maar ook om naastenliefde. Want hoe mooi de liefde ook is, soms is er ook verdriet, afwijzing of verlies. Ook daar staan beide presentatoren bij stil in de ontroerende gesprekken die zij voeren met mensen uit verschillende steden en dorpen door heel Nederland. Verder helpen zij iedere week een handje door een vrijgezel aan een leuke date te helpen. O.a. Rotterdam, Lelystad, Voerendaal, Zwolle en Anna Paulowna staan centraal.

Festival van de liefde is vanaf zondag 21 augustus te zien bij KRO-NCRV op NPO 1 om 20.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon