nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Patrick Nederkoorn genomineerd voor Duitse cabaretprijs

Patrick Nederkoorn, die zich heeft aangesloten bij het Duitse theaterbureau van Peter Woller, is genomineerd voor de Duitse cabaretprijs Prix Pantheon.

In maart van dit jaar ging Nederkoorn in premiere met een Duitstalige avondvullende voorstelling in samenwerking met het comedytheater Haus der Springmaus in Bonn. Onder regie van Ralf Lohr, co-regie door This Maag en met Guido van de Meent op de piano. Naast Bonn trad hij ook op in Aachen, Keulen, Oldenburg en op Sylt.

Deze satire- en cabaretprijs wordt sinds 1995 uitgereikt. De genomineerden nemen het op 23 augustus tegen elkaar op in de halve finale. Vijf van hen gaan door naar de finale op 24 augustus. Op de Duitse zender WDR kan je op 26 augustus om 23:30 uur de halve finale bekijken.

Voor meer info:
www.pantheon.de

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon