nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Jasper van Kuijk winnaar De Slimste Mens, Erik van Muiswinkel derde

Jasper van Kuijk won vanavond de finale van De Slimste Mens op NPO2. Hij nam het hierin op tegen Erik van Muiswinkel en Anniko van Santen.

Van Muiswinkel werd derde – het eindspel werd gespeeld tussen en van Santen van Kuijk en werd uiteindelijk gewonnen door deze laatste met een vraag over Hoog Catharijne. Omdat zijn vrouw corona had, speelde Van Kuijk, net zoals eerder deze week, mee op een scherm vanuit een andere studio. Daardoor kon de trofee niet persoonlijk overhandigd worden tijdens de uitzending.

Met van Kuijk en van Muiswinkel stonden er opnieuw cabaretiers in de finale. Eerder wonnen Lisa Loeb, Arjen Lubach, Pieter Derks, Owen Schumacher en Diederik Smit de populaire quiz en brachten Marc de Hond, Remco Veldhuis, Stefano Keizers en Kees van Amstel het tot de finale.

Deze zomer is Jasper van Kuijk naar Zweden geĆ«migreerd met zijn gezin. Maar als je hem nog in de theaters wilt zien, dan kan dat. Hij komt dit najaar nog een aantal keer naar Nederland voor de reprise van zijn voorstelling ‘Tot hier en niet verder’.
speellijst

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...