nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Peter Pannekoek in nieuw seizoen Volle Zalen

Peter Pannekoek is een van de centrale figuren in het nieuwe seizoen van Volle Zalen.

In het programma worden theaterpersoonlijkheden tijdens een belangrijke fase in hun leven gevolgd. Dit jaar zijn de vijf hoofdpersonen Gijs Scholten van Aschat, mezzosopraan Tania Kross, zangeres Frédérique Spigt, Adelheid Roosen en Peter Pannekoek.

Pannekoek nodigt presentator Cornald Maas uit in comedyclub Toomler. Daar waar zijn eerste optredens plaatsvonden memoreert hij aan zijn auditie: “Het was de hel, tussen het publiek en de gearriveerde comedians die mochten beslissen of je werd toegelaten tot de club.” Volle Zalen volgt de cabaretier onder andere achter de schermen van zijn nieuwe cabaretvoorstelling ‘DNA’ en keert met hem terug naar Hilversum, de stad waar hij al op jonge leeftijd werd geconfronteerd met de eindigheid van het leven.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon